Masszázsmedencék / Diamante Spas masszázsmedence
 
http://www.uszoda-es-szauna.hu/Uszoda & szauna magazin 2007

- Miért SpaTrend a nevük?
- Cégünk a masszázsmedence-kultúra egyik úttörője Magyarországon.
A név abból származik, hogy igyekszünk tapasztalatainkat ötvözni a kiváló
amerikai whirlpoolgyártók világpiacot diktáló termékeinek sokszínűségével és ez alapján irányt mutatni a magyar piacon. Ezt az irányvonalat testesíti meg a trend szó.
...
- Mit kínálnak ügyfeleiknek?
- Kapcsolatunk nem fejeződik be ügyfeleinkkel a medence megvásárlásakor, sőt, tulajdonképpen csak akkor kezdődik. Eltökélt szándékunk, hogy a minőségi termékekhez minőségi szolgáltatást biztosítsunk. Partnerközpontú szolgáltatásainkkal rendszerünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink csak az előnyeit élvezzék medencéjüknek, az időszakos vízcseréket, tisztítási, karbantartási műveleteket, illetve a téliesítést - ha úgy kívánják -, mi elvégezzük. A medence üzemeltetéséhez szükséges adalékanyagokat, szűrőket, vegyszereket folyamatosan biztosítjuk. Cégünk a Balboa vezérlőegységek és az Aquaflo pumpák magyarországi képviselete, e termékekből nemcsak saját medencéink alkatrészellátását tudjuk biztosítani, hanem más gyártók igényeit is ki tudjuk elégíteni.
...
A teljes cikket itt olvashatja el: Uszoda & Szauna Magazin: A masszázsmedencék háza

 


http://www.otthontudos.hu/Otthon Tudós magazin - Hiromasszázs rovat

Elég néhány négyzetméternyi szabad hely a teraszon vagy a kertben, és
az ott elhelyezett Diamante masszázsmedencében máris élvezheti a masszírozó víz egészségre és közérzetre gyakorolt jótékony hatását.
Persze ennyire nem lehet leegyszerűsíteni e csodálatos érzést nyújtó
és dekoratív kerti "bútordarab" funkcióját.

...
A masszázsmedencék valódi hazájában - Dél-Kaliforniában - hagyományos kézi módszerrel gyártott medencék mindegyike körültekintő tervezés és alapos gyártási folyamat eredménye. A több mint 35 éves gyakorlattal rendelkező gyártó azért választotta a Diamante (gyémánt) nevet, mert alapelve szerint minden egyes medence a drágakövek királynőjéhez hasonló igényességgel és mérnöki precizitással készül, és előzetes tesztelés után kerül a gazdájához. A Diamante masszázsmedencék 2, 3, 4, 5, 6, 7 vagy akár 10 (!) személyes változatban készülnek. A kiválasztás után a megfelelően stabil talapzatra helyezett masszázsmedence egyszerűen feltölthető, és elektromos bekötés után azonnal használható.
...

A teljes cikket itt olvashatja el: Otthon Tudós magazin: Hidromasszázs rovat
 
 
   
 
 
Szaunacenter - 2096 Üröm, Kőbányai u. 16. - E-mail: info@szaunacenter.hu
Szaunacenter.hu - Szauna, infrakabin, masszázsmedence, jakuzzi, kiegészítők - © 2008 - 2009 Minden jog fenntartva / Adatvédelem>>
Partnereink: Spatrend (Jakuzzi ajánlat: Spatrend Expo,HotSpring jakuzzikCaldera Spas masszázsmedence), Spatrend Expo
Masszázsmedence, jakuzzi ajánlatok, akciók! Aquafinesse víztsztítás!