Masszázsmedencék / vízkezelés
Bemutatkozik
az Aqua Finesse


Szakembereink nagyon sokat kísérleteztek azzal, hogy megtalálják a legmegfelelõbb víztisztító rendszert a masszázsmedencék számára. Kísérleteink során az AquaFinesse-ben olyan masszázsmedence adalékot sikerült találnunk, amely egyszerûvé teszi a víz karbantartását.

Az AquaFinesse használata pofon egyszerû: egy mérõpohár hetente, valamint gyakori szûrõtisztítás, amelynek eredménye a kristálytiszta, higiénikus, kellemesen lágy fürdõvíz. Az adalék használata során nincs szükség pH szabályzásra, mert az AquaFinesse a pH-t állandó és megfelelõ szinten tartja, és így nincs szükség a pH szint mérésére sem. Feleslegessé válik a habzásgátlás és a pelyhesítés is.

Az AquaFinesse mûködésének lényege, hogy a medence faláról, és csõrendszerébõl eltávolítja a baktériumokat tartalmazó, lerakódott biofilm réteget. Ezt követõen a medencében lévõ ózonfejlesztõ, valamint a lecsökkentett mennyiségû szabad aktív klór könnyedén elpusztítja a ízben védtelenül úszó baktériumokat. Ezután a szûrõ velvégzi a dolgát, és a víz tartósan kristálytisztává válik.
(A magyarországi honlap megtekinthető itt: www.aquafinesse.hu)

 
 
 
   
 
 
Szaunacenter - 2096 Üröm, Kőbányai u. 16. - E-mail: info@szaunacenter.hu
Szaunacenter.hu - Szauna, infrakabin, masszázsmedence, jakuzzi, kiegészítők - © 2008 - 2009 Minden jog fenntartva / Adatvédelem>>
Partnereink: Spatrend (Jakuzzi ajánlat: Spatrend Expo,HotSpring jakuzzikCaldera Spas masszázsmedence), Spatrend Expo
Masszázsmedence, jakuzzi ajánlatok, akciók! Aquafinesse víztsztítás!