Masszázsmedencék / kiegészítők
 
Maszázsmedence tetőemelő
A thermotető mozgatásához kényelmes megoldást jelenthet egy tetőemelő
szerkezet. A tetőemelőknek több változata létezik. Ezek között a választás a medence típusától, méretétől, a formájától, valamint a medence környezetének adottságától, a medence körüli hely méretétől függ.
________________________________________

CoverShelf típus
A thermotető legegyszerűbb tárolási módja
a CoverShelf. Olyan helyen ajánlható, ahol a medence körül sok hely van, mert kinyitva közel annyi helyet igényel, mint maga a medence.
 
Blaster 2000
A Blaster 2000 automatikus szűrő-tisztító család rendkívüli módon megkönnyíti a medence szűrők tisztán tartását. Mivel a szűrő tisz-tasága a higiénia egyik alapköve, igen fontos, hogy a tisztítás mű-veletét hetente legalább egy alkalommal elvégezzük. Ehhez hathatós segítséget nyújthat eme egyszerűnek tűnő, de igen okosan megtervezett és kivitelezett automatikusan működő gépecske. Ezzel az eszközzel sznte játék a szűrőtisztítás.
 
Masszázsmedence napernyő

A kimondottan masszázsmedencékhez telepíthető napernyő, lehetővé
teszi a nyári melegben történő kellemes medencehasználatot, továbbá, védelmet biztost a fákról lehulló levelekkel szemben.

Az ernyőrész csörlővel nyitható és összezárható, teljes rúdját kiemelhetjük a talpból, mely egyszerűen a medence alá csúsztatható. Egyéb rögzítést nem igényel.

Az ernyő alsó részén elhelyezett LED világítás kellemes hangulatot biztosít az esti fürdőzések során.
 
Lépcső
Lépcsőtípusok Diamante Spas, Calspas, és CalderaSpas medencékhez
Minden medence típushoz, az oldalburkolat anyaga és színe szerint választható két fokú fellépő lépcső, mely egyszerűvé és biztonságossá teszi a mindennapi használatkor
a ki- és beszállást.
 
Lépcsőkorlát
Oldalburkolatra rögzít-hető rozsdamentes kapaszkodót olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nehéz-séget okozhat a biztonságos be- és kiszállás. A tartó konzolban a medence falára fordítható, így kevés helyigénnyel rendelkezik használaton kívül.
  SpaVac porszívók
A medencék kültéri használata során könnyen előfordulhat, hogy lábunkkal olyan szennyeződéseket (homok, apróbb kavicsok) viszünk a vízbe, melyek súlyuknál fogva az ülepekre és a padlóra kerülnek. Ezek gyors és egyszerű eltávolítására ajánljuk a vákuumos elven működő, kimosható mobil porszívót (SpaVac).
 
 
   
 
 
Szaunacenter - 2096 Üröm, Kőbányai u. 16. - E-mail: info@szaunacenter.hu
Szaunacenter.hu - Szauna, infrakabin, masszázsmedence, jakuzzi, kiegészítők - © 2008 - 2009 Minden jog fenntartva / Adatvédelem>>
Partnereink: Spatrend (Jakuzzi ajánlat: Spatrend Expo,HotSpring jakuzzikCaldera Spas masszázsmedence), Spatrend Expo
Masszázsmedence, jakuzzi ajánlatok, akciók! Aquafinesse víztsztítás! Covermate 1 típus Coverplay